Warning: Undefined array key "options" in /home/ristoornl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123
TIMMERWERKEN – ONDERHOUD - Ristoor

TIMMERWERKEN & ONDERHOUD

Ristoor Montage & Onderhoud heeft zich gespecialiseerd in timmerwerken in het algemeen.

Timmerwerk is een veelgebruikte verzamelnaam voor alles waar je bij een verbouwing mee te maken krijgt. Of het nu gaat om het plaatsen van een keuken, het stellen van een wand, het plaatsen van een dakraam, het monteren van een nieuw plafond, of het structureel onderhouden van uw woning, ect. etc. Het is allemaal onder dezelfde noemer te plaatsen.


Ristoor montage & Onderhoud is door de jaren heen de meeste situaties al tegengekomen en heeft voor elke wens van uw een passende oplossing of idee.
Wanneer we het specifiek over onderhoud hebben kunt u bij Ristoor Montage & Onderhoud zeker goed terecht. Samen stellen we een onderhoudsplan voor de diversen timmerwerken op waarbij goed word gekeken naar het periodieke onderhoud wat op uw pad komt zodat uw woning in een goede staat blijft en u niet snel voor onverwachte kosten komt te staan.

FACEBOOK PROFIEL IMAGE RISTOOR

Voorbeelden van Before and After

Heeft u interesse in een spanplafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u dan verder