Warning: Undefined array key "options" in /home/ristoornl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123
ALUMINIUM PLAFONDS - Ristoor

ALUMINIUM PLAFONDS​

Wij van Ristoor Montage & Onderhoud zijn gespecialiseerd in het leveren én monteren van Aluminium plafonds. Een aluminium plafond geeft een extra dimensie aan uw badkamer, keuken, woonkamer en / of slaapkamer. De ruimtelijke werking van de panelen in combinatie met de lichtwerking van de inbouwspots geven uw ruimte een totaal ander aanzien.

Een aluminium plafond kan net als een spanplafond direct onder bestaande plafonds gemonteerd om leidingen en beschadigingen onzichtbaar weg te werken. Op zoek naar een plafond voor uw badkamer? Aluminium plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en daardoor absoluut vochtbestendig. Ze zijn dus bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Omdat de panelen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen behoort condensvorming bovendien tot het verleden. Opties voor uw badkamer plafond zijn: diverse verlichting, een radio en ventilatie.

In de keuken is het wel zo plezierig dat het plafond gemakkelijk te onderhouden is: even een vochtige doek eroverheen en klaar! Uiteraard hoeft u een aluminium plafond ook nooit meer te witten. Met een aluminium plafond is een kook eiland heel gemakkelijk te verwezenlijken. Het grote voordeel is immers dat stroomtoevoer, leidingen en rookgasafvoer uit het zicht blijven. Verlichting en ventilatie zijn eenvoudig in te bouwen in uw plafond.

Er zijn dus oneindig veel mogelijkheden met aluminium plafonds. Klassiek, modern, fantasievol of eenvoudig. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of badkamer, het is altijd passend bij uw interieurwensen. Voor elke ruimte een eigen stijl.

Ga naar onze contactpagina wanneer u meer informatie wenst over onze spanplafonds en de montage hiervan.

Neem een kijkje naar onderstaande voorbeelden:

Heeft u interesse in een aluminium plafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!