Warning: Undefined array key "options" in /home/ristoornl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123
MDF PLAFONDS - Ristoor

MDF PLAFONDS

LUXE PLAFONDS - MDF PLAFONDS

Wij van Ristoor Montage & Onderhoud zijn gespecialiseerd in het leveren én monteren van MDF Plafonds. De folielaag van deze panelen is van alkorcel folie waardoor deze geschikt is voor elke ruimte in uw woning.

Een hoogwaardig MDF plafond voor elke woonruimte en dan met name de badkamer en natuurlijk het bijbehorende toilet. Het plafond vochtbestendig en heeft een ongekend effect op de uitstraling en sfeer op een ruimte als bijvoorbeeld de badkamer.

De designpanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook heeft u de keuze uit verschillende breedtes van de panelen. Hierbij kunt u ook kijken of u de panelen recht of juist diagonaal gemonteerd wilt hebben om een mooi effect te creëren. Door de keuze van de kleur, breedte en montage krijgt u een plafond wat helemaal naar uw wens is. De plafonds zijn eenvoudig te onderhouden, vochtbestendig en kleurecht.

Tevens is dit systeem gemakkelijk zelf te monteren. Ga naar onze contactpagina wanneer u meer informatie wenst over onze MDF Plafonds en de montage hiervan. Uiteraard leveren wij ook MDF panelen per pak die uw zelf kunt monteren.

Neem een kijkje naar onderstaande voorbeelden:

Heeft u interesse in een MDF plafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!