Warning: Undefined array key "options" in /home/ristoornl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123
SPAN PLAFONDS - Ristoor

SPAN PLAFONDS

SPANPLAFONDS

Wij van Ristoor Montage & Onderhoud zijn gespecialiseerd in het leveren én monteren van spanplafonds. Het spanplafond wordt in de meeste gevallen onder het bestaande plafond gemonteerd zonder sloop- of breekwerk. Uw grote meubels kunnen dan blijven staan in het midden van de kamer.

Met een snelle en schone montage verkrijgt u het eigentijdse en strakke plafond waar u naar op zoek was. Een spanplafond is een lichtgewicht plafond van hoogwaardig flexibel kunststof, de kenmerken van een spanplafond zijn uitstekend het is onderhoudsvriendelijk, akoestisch, brandveilig en vochtbestendig. De plafonds zijn uit één stuk te leveren in ruimtes met een maximale breedte van 5,1meter en een maximale lengte van 15meter. Wanneer de ruimte grotere afmetingen heeft hebben wij hier uiteraard ook gedegen en mooie oplossingen voor.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met spanplafonds. Klassiek, modern, fantasievol of eenvoudig. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of badkamer, het is altijd passend bij uw interieurwensen. Voor elke ruimte een eigen stijl.

Ga naar onze contactpagina wanneer u meer informatie wenst over onze spanplafonds en de montage hiervan.

Neem een kijkje naar onderstaande voorbeelden:

Heeft u interesse in een spanplafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!