Ristoor over ons

OVER ONS

In 2011 is het huidige Ristoor Montage & onderhoud opgericht door mij “Richard Stoorvogel”.
Deze keuze heb ik gemaakt voor mijzelf en voor u. Met uw ideeën en onze vakmanschap kunnen wij elk project tot een geweldig eindresultaat brengen en zo word elk project tot in de puntjes afgerond.

Wij hebben ons in de voorgaande jaren gericht op het monteren van LUXE Plafonds en onderhoud, bij LUXE plafonds denk ik aan Spanplafonds, Aluminium plafonds en MDF plafonds. Bij onderhoud denken wij vooral aan de het feit dat tijdig onderhoud problemen en onverwachte onkosten voorkomen kunnen worden. Een onderhoudsplan stellen we samen op en plannen dit in zodat u weet waar u aan toe bent en hoe problemen voorkomen kunnen worden.

Om u “de klant” nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij onze specialiteiten verder uitgebreid met het leveren en monteren van dakramen en vloeren. En ook hiervoor geldt voor ons de stelling, met uw ideeën en onze vakmanschap kunnen we elk project tot een geweldig eindresultaat brengen en zo word elk project tot in de puntjes afgerond.

Voor verbouwingen bent u ook bij Ristoor Montage & onderhoud aan het juiste adres. Denk hierbij eens aan het opnieuw indelen van de ruimtes. De keuze maken van de juiste materialen en de manier van afwerken. Welke uitstraling zoekt u voor uw huis. Wat is uw budget. Door de vele leveranciers waar wij mee werken kunnen we altijd tot een passend budget komen.

Klanttevredenheid staat bij Ristoor Montage & onderhoud zeer hoog in het vaandel.